Paintball DUM-DUM

Pratite nas: GOOGLE +

FAQ

PITANJA I ODGOVORI

 1. Što ako me pogode u ruku, jesam li eliminiran ?

  Eliminacijski pogodak je svaki onaj koji pogodi bilo koji dio tijela ili opreme (znači kada se osjeti pogodak na tijelu).

 2. Kako ciljati s paintball markerom ?

  Pri gađanju mete uvijek je dobro odjednom ispaliti nekoliko kuglica te prema smjeru kretanja prve ispravljati smjer cijevi (putanja kuglice je vidljiva golim okom i pomoću nje se najpreciznije može odrediti što napraviti da sljedeće ispaljene kuglice pogode cilj)

 3. Kako se igra?

  Paintball se najčešče igra tako da se momčadi podijele u dva tima sa pojednakim brojem igrača. Preporuka je da to bude minimalno četri igrača po timu. Na paintball natjecanjima u Hrvatskoj to su timovi od 3 igrača koji igraju po Millennium pravilniku. Broj igrača također može biti i puno veći, 10,15,20....100 kad se igra pretvara u BIG game, ali to ovisi o samoj veličini i tematici terena.

 4. Kakva je razina sigurnosti?

  Paintball klub Dum-Dum posjeduje svu potrebnu zaštitnu opremu za bezbrižno igranje paintball-a:
  • zaštitne maske koje Vam štite lice i dio glave
  • zaštitu za vrat
  • zaštitne kombinezone
  • zaštitne rukavice Pridržavanjem uputa koje vam je instruktor dao prije početka igre, možete biti sigurni da Vam se ne može dogoditi nikakva ozljeda.

 5. Što treba ponijeti?

  Trebate dobru volju i želju za adrenalinom (prigodnu obuću i novac za iznajmljivanje opreme i za kuglice) preporučljivo ponijeti dobru obuću (tenisice, čizme, planinarske cipele) te rezervnu suhu odjeću. Klub Paintball DUM-DUM svakom igraču daje odijelo (kombinezon) na korištenje, no dobro je imati sa sobom suhu odjeću u koju se može presvući nakon igre.

 6. Boli li pogodak?

  Kuglica koja pukne pri udarcu prouzroči vrlo malu bol. Dobivanje udarca prilikom pogotka je dio igre. Na sreću, nije tako strašno kao što neki misle....Ipak Vi NE ŽELITE biti pogođeni.

 7. Skida li se boja sa odjeće?

  Boja koja se nalazi u kuglici lako se skida sa vodom i blagim deterdžentom. Boja je izrađena na bazi šećera,vode,ulja,...

Vijesti

11.7.

Početkom sedmog mjeseca 2013. godine krenula je s radom redizajnirana stranica Paibtball kluba Dum Dum.

03.7.

Prihvaćena odluka upravnog vijeća kluba o redizajnu stranice.

Dokumenti